4 Kasım 2009 Çarşamba

Saç Stilinizi Değiştirmek İçin Bir Dakikanız VAR MI?













Bir dakikanızı ayırın ve ayna karşısında ya da pencere yansımalarından - günde kaç kere saçlarımızı kontrol ettiğimizi bir düşünün? -Gün içinde kaç kere saçlarımıza dokunuyor veya düşünüyoruz?
-Neden saçlarımıza dış görünümümüzden daha çok zaman harcıyoruz? -Neden saçlarımızın o günkü görünümü modumuzu, kendimize güvenimizi bu kadar etkiliyor? Mesela karşı cins ile karşılaştığımızda elimiz hemen saçlarımıza son bir dokunuş(kontrol) için gider!




Saç stiliniz ya da o gün saçlarınız istediğiniz gibi değilse, stilinden mutlu değilseniz, ne kadar paranız olduğu, nerde çalıştığınız, ne kadar güzel bir vücuda sahip olmanız sizi mutlu etmeyebilir…Saçarlarınızın kesimi; rengi, stili, sizi daha agresif, mutsuz ve güvensiz yapabilir. Saçlarınızın bu etkileri yalnızca yüz ifadelerinize değil, imajınıza hatta farkında olmadan konuşmalarınıza da yansır. Bir düşünün… Belki de aradığınız değişiklik saçlarınızda ve siz hala farkında değilsiniz. Sıkılmadınız mı yıllardır aynı kuaföre yaptırdığınız gölge, boya, röfle ve kesimden! İyi Ya Da Kötü… Saçlar, vücut fiziğimizi etkileyen en önemli anatomik bölge olarak da bilinir.




Kadınların saç stillerini kategorize etmek gerekirse, genellikle rengi ve uzunluğu ile baştan çıkarma , dikkat çekme özelliğine sahiptirler. Kırmızı kızıllar genelde agresif bir görünüme, sarışınlar itaatkar bir etiket bırakma gibi bir etkiye sahiptirler bilinçaltımızda. Uzun saçlar müsait ve kadınsı bir görünüm sergilerken,kısa saçlar özgür ve güçlü bir görünüm sergiler. Bu etkiler çoğunlukla bilinçaltımızda yer edinmiştir.



Ancak günümüzde klasik saç stillerinin dışına çıkarak belki küçük, belki de keskin bir değişimle imajınızı ve buna bağlantılı olan ruh halinizi uzun bir dönem değiştirebiliriz… Yurtdışında uzun yıllar eğitim görmüş saç stilistimiz ve imaj danışmanımız ile seansımızın ilk görüşmesinde yapacağınız test ve sizden alacağımız briefe göre yapacağımız ön çalışma sonucunda size uzun bir dönem günlük hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz yeni saç stilinize kavuşturabiliriz! Değişime hazır mısınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder